Zimske radosti na Zelenici , foto: Klemen Malovrh
Plazovne žolne , foto: Vili
Zima na Begunjščici , foto: Vili
Reševanje , foto: Vili
Iskanje
DOKUMENTI    

1. številka e-publikacije Gorski reševalec

S ponosom vam predstavljamo prvo številko elektronske publikacije, ki smo jo enostavno poimenovali Gorski reševalec. V današnjem času je pretok informacij bliskovit vendar včasih nepovezan, zato smo se v našem društvu odločili, da enkrat na pol leta zberemo vtise in zgodbe reševalcev ter jih ponudimo v branje še ostalim, ki jih naše področje dela zanima. Času primerno gre seveda za ne tiskano obliko, ki je na voljo kot datoteka pripravljena za ogled na računalniku.
Publikacija ima namen biti poučna in polna koristnih nasvetov. Želi biti ogledalo našega dela. Želi biti edicija reševalcev , ki svoje zgodbe želijo iztrgati pozabi in gostilniškim priredbam. Publikacija je delo vseh reševalcev in članki niso formalno lektorirani. Vsakdo se izraža na svoj način in tudi to želimo uporabiti kot posebnost našega Gorskega reševalca.
V prvi številki je cel kup zanimivega branja in kot načelnik društva trdno upam, da bomo letos pripravili še drugo številko in ker ne želimo ostati le v Tržiču se imamo namen povezovati tudi navzven.

Veliko sreče in previdnost v gorah vam želi DGRS Tržič.
Načelnik DGRS Tržič
Slavko Rožič

Datoteka: ./images/stories/Dokumenti/Bilten/gorski_resevalec_1.pdf 5,91 MB


 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med dokumenti


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnji dokumenti

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Tržič, 2024